Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Yerel 09 Ekim 2024 - 12:06 Yorum: 0

Başkan Aşgın’dan, Hong Tae-Yong’a Çorum FK forması

Hitit Sergisi’nin açılışı için Güney Kore’nin Gimhae şehrinde bulunan Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Gimhae Belediye Başkanı Hong Tae-Yong’a Çorum FK forması hediye etti.Hitit Sergisi açılışı ve bir dizi görüşmeler içi...

Başkan Aşgın’dan, Hong Tae-Yong’a Çorum FK forması

Hitit Sergisi’nin açılışı için Güney Kore’nin Gimhae şehrinde bulunan Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Gimhae Belediye Başkanı Hong Tae-Yong’a Çorum FK forması hediye etti.
Hitit Sergisi açılışı ve bir dizi görüşmeler için Gimhae şehrinde bulunan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, kardeş şehir Gimhae Belediye Başkanı Hong Tae-Yong’a Çorum FK forması hediye etti. Belediye Başkanı Aşgın kardeş şehir olan Gimhae Belediye Başkanının da artık bir Çorum FK taraftarı olduğunu ifade ederek “Bir dizi görüşmeler ve Hitit Eserleri sergisinin açılışı için Gimhae şehrine geldik. Ev sahibi belediye başkanımıza şehrimizin takımı Çorum FK forması hediye ettik. Kendilerine misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Kardeş şehrimizin belediye başkanı Hong Tae-Yong da artık bir Çorum FK taraftarı oldu.” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri