Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Siyaset 01 Nisan 2024 - 14:12 Yorum: 0

Başkan Arslan, rekor oyla 3. kez göreve geldi

Denizli’nin Çameli ilçesinde resmi olmayan sonuçlara göre yüzde 63’lük rekor bir oy alan Belediye Başkanı Cengiz Arslan, güven tazeleyerek üçüncü kez göreve seçildi.Seçmenin sandığa yoğun ilgi gösterdiği Çameli’nde toplam 57 sandı...

Başkan Arslan, rekor oyla 3. kez göreve geldi

Denizli’nin Çameli ilçesinde resmi olmayan sonuçlara göre yüzde 63’lük rekor bir oy alan Belediye Başkanı Cengiz Arslan, güven tazeleyerek üçüncü kez göreve seçildi.

Seçmenin sandığa yoğun ilgi gösterdiği Çameli’nde toplam 57 sandıkta 15 bin 136 seçmen oy kullandı. 2024 Yerel Seçimlerinin resmi olmayan sonuçlara göre, mevcut Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan oyların yüzde 63.17’sini alarak üçüncü kez belediye başkanı seçildi. Başkan Arslan’ın en yakın rakibi olan CHP adayı İrfan Özcan yüzde 22.97 oy oranıyla ikinci sırada yer alırken, İYİ Parti adayı Sezai Turhan ise yüzde 4.37 oy alarak üçüncü oldu.

Yine rekor bir oyla üçüncü kez başkanlığa seçilmesinin ardından bir açıklama yapan Başkan Cengiz Arslan, "31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için sandık başına giderek iradesini yansıtan ve istikrardan yana oy kullanan Çamelili seçmenlerimize teşekkür ederim. İlçemizin şaha kalkması ve daha refah bir hale gelebilmesi için yaptığımız çalışmaları takdir ederek tercihini partimizden, Cumhur İttifakı’mızdan yana kullanarak bizlere güçlü bir şekilde destek veren gönüldaşlarımıza şükranlarımı sunarım" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri