malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Ekim 2024 - 16:31 Yorum: 0

Başkan Alemdar: “İki önemli yatırımı hızla şehrimize kazandırmak istiyoruz”

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, İstanbul Arkeoloji Müzesi’nde Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Gökhan Yazgı ile bir araya gelerek şehre kazandırılmak istenen projeler hakkında görüştü.Sakarya Büyükşehir Belediye Baş...

Başkan Alemdar: “İki önemli yatırımı hızla şehrimize kazandırmak istiyoruz”

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, İstanbul Arkeoloji Müzesi’nde Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Gökhan Yazgı ile bir araya gelerek şehre kazandırılmak istenen projeler hakkında görüştü.
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, bir dizi ziyaret için gittiği İstanbul’da Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Gökhan Yazgı ile İstanbul Arkeoloji Müzesi’nde bir araya geldi. Alemdar, bir süre önce birlikte Uzunçarşı’da incelemelerde bulundukları Bakan Yardımcısı Yazgı ile birlikte müzede Sakarya için planlanan projelere dair toplantı yaparak Tarihi Uzunçarşı 3. Etabı için ortaya çıkan son verileri değerlendirdi ve Şehir Kütüphanesi için yapılan hazırlıkları masaya yatırdı. Görüşmeyle ilgili detayları paylaşan Alemdar, proje aşamalarını süratle geçerek Sakarya’yı iki önemli projeyle kısa süre içinde buluşturmak istediklerini söyledi. Bu süreçte Bakan Yazgı’nın Sakarya’ya kazandırılacak projeler için önemli bir katkı sunduğunu ifade eden Alemdar, "Şehrimizde hazırlığını yaptığımız iki proje üzerine Bakan Yardımcımızla istişarede bulunduk. Kendileri bu süreçte Sakarya’mıza büyük bir katkı sunuyor. Uzunçarşı’mızın tarihi dokusuna yakışır, çarşının ve şehir merkezinin muhtevasını değiştirecek projemizi süratle hayata geçirmek istiyoruz ve gayretle çalışıyoruz. Ayrıca Şehir Kütüphanemizin kapılarını kültür sanat dostlarına açmak istiyoruz” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri