Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Yaşam 01 Haziran 2024 - 10:48 Yorum: 0

Başiskele’de oyun parkları yenileniyor

Başiskele’de Paşadağ Mahallesi’nde bulunan 800 metrekarelik çocuk oyun parkı baştan sona zeminiyle birlikte yenilendi.Başiskele Belediyesi, çocukların daha güzel bir ortamda eğlenerek vakit geçirebilmeleri için ilçedeki parkların bakım...

Başiskele’de oyun parkları yenileniyor

Başiskele’de Paşadağ Mahallesi’nde bulunan 800 metrekarelik çocuk oyun parkı baştan sona zeminiyle birlikte yenilendi.
Başiskele Belediyesi, çocukların daha güzel bir ortamda eğlenerek vakit geçirebilmeleri için ilçedeki parkların bakım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşların talepleri ve mahallelerin ihtiyaçları doğrultusunda kente yeni oyun parkları kazandıran, yenileme çalışmaları yapan Başiskele Belediyesi, son olarak Paşadağ Mahallesi Orkide Sokak üzerinde yer alan 800 metrekarelik çocuk oyun parkını baştan sona zeminiyle birlikte yeniledi. Beton zemini yeniden atılan ve oyun gruplarının hepsinin yenileriyle değiştiği parka, çocukların daha güvenle oynayabilmeleri için zemini kauçuk ile kaplandı. Parkın bitkisel toprak tesviyesi de yapıldı. Rengarenk görünümü ve yepyeni oyun gruplarıyla estetik görünüm kazanan parkta çocuklar yeniden güvenle oynamaya başladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri