Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Türkiye 08 Ekim 2024 - 15:06 Yorum: 0

Basında yer alan asayiş haberleri değerlendirildi

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Tolga Yağan ve İl Emniyet Müdürü Mahmut Ay’dan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Bölge Müdürü Uğur Ülgen’i ziyaret etti.Müdür Ülgen, İl Jandarma Komutanı Yağan ile Müdür Mahmut Ay’ı,...

Basında yer alan asayiş haberleri değerlendirildi

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Tolga Yağan ve İl Emniyet Müdürü Mahmut Ay’dan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Bölge Müdürü Uğur Ülgen’i ziyaret etti.
Müdür Ülgen, İl Jandarma Komutanı Yağan ile Müdür Mahmut Ay’ı, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Bölge Müdürlüğünün görev ve faaliyetleri ile basının çalışmalarını kolaylaştırmaya dönük yapılan işlemler konularında bilgilendirildi. Emniyet ve jandarma birimleri tarafından yürütülen operasyonlar, suç önleme faaliyetleri ve halkın güvenliğini sağlama çabaları hakkında basında yer alan haberlerin de değerlendirildiği ziyarette, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından dezenformasyonun önlenmesine dair alınan tedbirler de dile getirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri