Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Kültür 13 Haziran 2024 - 11:42 Yorum: 0

Bartın’ın güzellikleri dünyaya tanıtılacak

Bartın’ın doğal güzelliklerinin yer aldığı 30 dakikalık belgesel filmi, 130 ülkede 350 destinasyona uçuş yapan Türk Hava Yolları’na(THY) ait uçakların koltuk ekranlarında yayınlanacak.Bartın’ın yöresel ürünleri, gastronomi değerleri ve...

Bartın’ın güzellikleri dünyaya tanıtılacak

Bartın’ın doğal güzelliklerinin yer aldığı 30 dakikalık belgesel filmi, 130 ülkede 350 destinasyona uçuş yapan Türk Hava Yolları’na(THY) ait uçakların koltuk ekranlarında yayınlanacak.
Bartın’ın yöresel ürünleri, gastronomi değerleri ve doğa sporları imkanları dahil, doğal, tarihi ve kültürel turizm unsurlarının ulusal ve uluslararası mecrada tanıtılması amacıyla Bartın Valiliği koordinasyonunda Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından gerçekleştirilen çekimler THY’nin tüm yolcu uçaklarında gösterime girdi. Yönetmen Kürşat Kızbaz yönetiminde gerçekleştirilen çekimlerden oluşturulan yaklaşık 30 dakikalık Bartın Belgeselini yolcular THY uçuşları esnasında koltuk ekranlarında Türkçe ve İngilizce dil seçenekleriyle bir yıl boyunca izleyebilecekler. Dünyanın en büyük filosuna sahip uçak şirketleri arasında gösterilen THY, ülkemizin bayrağını 130 ülkede 350 destinasyona taşımakta ve dünyanın en fazla ülkesine uçan hava yolu unvanını taşımaktadır. Bartın belgeseli THY kabin içi ekranlarında yayımlanacak olup bu tanıtımın Bartın ve Batı Karadeniz’in turistik değerlerini dünya genelinde daha geniş kitlelere tanıtmada önemli bir katkı sağlaması bekleniyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri