Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
16:29 Manisa’da zabıta ekiplerinden hijyen denetimi16:29 Kavaklığı ceviz bahçesine dönüştüren muhtarlık ilk hasadını yaptı16:29 Van Gölü sahilinde Rojin’e ait olduğu iddia edilen kıyafet parçaları bulund...16:28 Maltepe’de çocuk istismarına karşı bilgilendirme toplantıları başladı16:28 Devriye gezen jandarma ekipleri aranan şahsı yakaladı16:27 Şırnak’ta gösteri ve yürüyüşler 3 gün yasaklandı16:26 Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi bahçesinde cinayet16:26 Atatürk’ün Manisa’ya gelişinin 99. yıl dönümü kutlandı16:25 Artvin’de 8 kilogram kubar esrar ele geçirildi16:25 Tescilli Şebin cevizinde hasat başladı16:24 Gümüşhane’de polisler öğrencileri hırsızlık ve dolandırıcılık suçları hakkı...16:24 Jandarma kaçak ağ operasyonunda bin metre ağı imha etti16:23 Yalova’da otomobilin çarptığı bisikletli çocuğun beyin ölümü gerçekleşti16:23 Fatih’te cenaze namazı kılınırken yaşadığı belirlenen adamın nabzının attığ...16:21 Büyükşehir’den ‘Estetik Bursa’ mesaisi16:20 18 ayrı suç kaydı olan ve hapis cezasıyla aranan şahsı jandarma yakaladı16:18 Uyuşturucu bağımlısı gencin bıçakladığı komşularına silah çektiği anlar kam...16:14 Diyarbakır’da hafif ticari aracın çarptığı yaşlı adam ağır yaralandı16:14 Afyonkarahisar’da “Gazze’nin Sesi ve Gençlik” konulu söyleşi16:13 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yalçın: "İsrail’in şımarıklığının Orta Doğ...
Sahil Park
Spor 10 Ekim 2024 - 14:11 Yorum: 0

Balıkesirspor, Hatice Fahriye Eğinlioğlu İlkokulu’nu Ziyaret Etti

Balıkesirspor’da antrenörler Oğuzcan Koral ve Bahri Bentürk, futbolcular Güvenç Usta, Emir Dede, Kağan Kayalı, Sedat Yiğit Kurnaz ve Asım Hamzaçebi, Balıkesirspor, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Hatice Fahriye Eğinlioğlu İlkokulu’nu...

Balıkesirspor, Hatice Fahriye Eğinlioğlu İlkokulu’nu Ziyaret Etti

Balıkesirspor’da antrenörler Oğuzcan Koral ve Bahri Bentürk, futbolcular Güvenç Usta, Emir Dede, Kağan Kayalı, Sedat Yiğit Kurnaz ve Asım Hamzaçebi, Balıkesirspor, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Hatice Fahriye Eğinlioğlu İlkokulu’nu ziyaret ederek öğrencilere unutulmaz bir gün yaşattı. Etkinlik, coşkulu bir öğrenci grubunun futbolcuları sıcak bir şekilde karşılamasıyla başladı. Öğrenciler, futbolcularla birlikte fotoğraflar çektirip imza almak için sıraya girdi.
Ziyaret sırasında yardımcı antrenörler ve oyuncular, öğrencilerle samimi bir etkileşimde bulundu. Soru-cevap şeklinde gerçekleştirilen etkinlikte, futbolcular, çocukların merak ettiği konuları yanıtlayarak onlara spor hayatındaki deneyimlerini aktardı. Öğrencilerin enerjisi ve heyecanı, etkinliğin atmosferini daha da hareketlendirdi.
Balıkesirspor yönetimi, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Bizleri en iyi şekilde ağırlayan Hatice Fahriye Eğinlioğlu İlkokulu öğretmen ve öğrencilerine misafirperverlikleri için teşekkür eder, başarılı bir eğitim yılı dileriz” ifadelerini kullandı. Yönetim, bu tür etkinliklerin çocuklar için önemli olduğunu ve sporun genç nesiller üzerindeki olumlu etkilerini desteklemeye devam edeceklerini belirtti.
Öğrenciler, futbolcularla geçirdikleri bu özel günden büyük bir mutluluk duyduklarını ifade ederken, gelecekteki spor hayalleri için ilham aldıklarını da söylediler. Balıkesirspor’un gerçekleştirdiği bu ziyaret, sadece futbolcular ile öğrenciler arasında bir bağ oluşturmakla kalmayıp, aynı zamanda gençlerin sporla ilgili motivasyonlarını artırma amacı taşıyor.

Balıkesirspor, Hatice Fahriye Eğinlioğlu İlkokulu’nu Ziyaret EttiBalıkesirspor, Hatice Fahriye Eğinlioğlu İlkokulu’nu Ziyaret Etti
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri