Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 14 Şubat 2024 - 11:10 Yorum: 0

Balıkesir’de ’bijeton’ dönemi başladı

Türkiye’nin en genç Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, gençler için “Sosyo Balıkesir” uygulamasını hayata geçirdi. Uygulamada yer alan harita üzerinde işaretlenen yerlere giderek ‘bijeton’ toplayan gençler, belediye hizmetlerinde bi...

Balıkesir’de ’bijeton’ dönemi başladı

Türkiye’nin en genç Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, gençler için “Sosyo Balıkesir” uygulamasını hayata geçirdi. Uygulamada yer alan harita üzerinde işaretlenen yerlere giderek ‘bijeton’ toplayan gençler, belediye hizmetlerinde bijetonlarını harcayabilecek.
Balıkesir’i son 5 yılda; tam donanımlı spor kompleksi, gençlik merkezleri, kütüphaneler ve müzelerle donatan Türkiye’nin en genç Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’dan gençlere her adımda kazandıran yepyeni bir proje Büyükşehir Belediyesi, devreye aldığı “Sosyo Balıkesir” uygulamasıyla gençlerin yüzünü güldürüyor. App Store ve Google Play üzerinden indirilebilecek uygulamayla gençler, şehri keşfederken kazanacak.
Jeton toplayıp harcayacaklar
Uygulamada yer alan harita üzerinde işaretlenen yerlere giderek ‘bijeton’ toplayan gençler; Balbucks, Fırıntaş kafeler, Balkart bakiyesi, hediye internet paketleri başta olmak üzere birçok belediye hizmetlerinde bijetonlarını harcayabilecek. Şehri keşfetmeyi daha eğlenceli hale getiren uygulama ile gençler, Büyükşehir’in sunduğu birçok fırsattan faydalanma imkânı bulacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri