malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 22 Ekim 2024 - 15:01 Yorum: 0

Balıkesir’de 101. Yıl Cumhuriyet Koşusu yapıldı

Burhaniye ilçesinde, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünün öncülüğünde düzenlenen 101. Yıl Cumhuriyet Koşusu ilgi gördü. 101. Yılda 101 Atlet Koşuyor projesi dahilinde düzenlenen yol koşusuna yaklaşık 150 atlet katıldı.Ören Mahallesi Altın...

Balıkesir’de 101. Yıl Cumhuriyet Koşusu yapıldı

Burhaniye ilçesinde, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünün öncülüğünde düzenlenen 101. Yıl Cumhuriyet Koşusu ilgi gördü. 101. Yılda 101 Atlet Koşuyor projesi dahilinde düzenlenen yol koşusuna yaklaşık 150 atlet katıldı.
Ören Mahallesi Altınyol Caddesinde toplanan atletler, küçük erkekler, küçük kızlar ile genç erkekler ve genç kızlar kategorisinde yarıştı. Takım halinde yapılan yarışların yanı sıra ferdi koşanlarda oldu. Atletler başlangıç noktasına minibüslerle götürülürken, ambulans da yarış alanında görev yaptı. Yarışlarda büyük heyecan yaşanırken, dereceye girenlerin ödülleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bora Zihni ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Aslan Alparslan tarafından verildi. Madalya ve kupalarını alan atletler, toplu fotoğraf çektirirken, törenin sonunda erik dalı

Balıkesir’de 101. Yıl Cumhuriyet Koşusu yapıldıBalıkesir’de 101. Yıl Cumhuriyet Koşusu yapıldı
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri