Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Türkiye 09 Ekim 2024 - 16:29 Yorum: 0

Bakırköy’de Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi yarın açılacak

Bakırköy’ün kültür ve sanat merkezi haline gelmesi için ilk adım Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nin yenilenmesi ile atıldı. İstanbul’un önde gelen kültür sanat noktalarından olan merkez, dünyaca ünlü opera sanatçısı Leyla Gencer’in doğ...

Bakırköy’de Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi yarın açılacak

Bakırköy’ün kültür ve sanat merkezi haline gelmesi için ilk adım Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nin yenilenmesi ile atıldı. İstanbul’un önde gelen kültür sanat noktalarından olan merkez, dünyaca ünlü opera sanatçısı Leyla Gencer’in doğum günü 10 Ekim’de sanatseverlere kapılarını özel bir konser programıyla yeniden açacak.
Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu’nun “Bakırköy kültür ve sanatın merkezi olacak” söylemi doğrultusunda ilk kapsamlı çalışma Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi. Sadece Bakırköy’ün değil, İstanbul’un da en önemli kültür sanat noktalarından biri olan merkez, sahnesinden bahçesine kadar yenilenerek hak ettiği değere kavuşturuldu. Yenileme çalışmaları kapsamında ekipler sanat merkezinde sahneden aydınlatma sistemine, ortak kullanım alanlarından peyzaj düzenlemesine kadar birçok noktanın bakım, onarım ve tadilatını yaptı.
Leyla Gencer’in 96. doğum yıl dönümünde ismine yakışır bir konserle açılacak
Sanatseverlerin heyecanla beklediği Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi kapılarını, adını aldığı dünyaca ünlü operacının 96. doğum yıl dönümünde özel bir programla açacak. 10 Ekim günü saat 20.00’de gerçekleşecek olan açılış programında, şefliğini Alessandro Cedrone’nin, solistliğini Ezgi Karakaya’nın yaptığı Orkestra Symphonista performansı ile Bakırköylüler keyifli bir akşam yaşayacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri