malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 26 Ekim 2024 - 10:19 Yorum: 0

Bakırköy’de Cumhuriyet Bayramı ’101. Yıl Şenliği’ ile kutlanacak

Bakırköy’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, 4 gün boyunca her yaşa hitap eden bir dizi etkinlikle kutlanacak. “Cumhuriyet Bizim 101. Yıl Şenliği" ismiyle düzenlenen etkinlikler; 26 Ekim Cumartesi günü saat 10.00’da Atatürk Spor ve Yaşam Köyü’nd...

Bakırköy’de Cumhuriyet Bayramı ’101. Yıl Şenliği’ ile kutlanacak

Bakırköy’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, 4 gün boyunca her yaşa hitap eden bir dizi etkinlikle kutlanacak. “Cumhuriyet Bizim 101. Yıl Şenliği" ismiyle düzenlenen etkinlikler; 26 Ekim Cumartesi günü saat 10.00’da Atatürk Spor ve Yaşam Köyü’ndeki Cumhuriyet Kupası müsabakalarıyla başlayacak. 2 gün sürecek turnuvalarda sporcular; futbol, satranç, tenis ve bocce branşlarında yarışacak.
Bakırköy’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, 4 gün boyunca her yaşa hitap eden bir dizi etkinlikle kutlanacak. “Cumhuriyet Bizim 101. Yıl Şenliği" ismiyle düzenlenen etkinlikler kapsamında ilçe genelindeki sinemalarda Atatürk ve Cumhuriyet temalı filmler yayınlanacak. Bu kapsamda Devrim Arabaları, Yücel’in Çiçekleri, Veda ve Atatürk 1 filmleri ücretsiz olarak seyirciyle buluşacak. 28 Ekim Pazartesi günü etkinlikler Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’ndeki “Cumhuriyetin 101. Yılında 101 fotoğrafçıdan Türkiye Güzellikleri” sergisiyle başlayacak. Cumhuriyet Meydanı ve Yeşilköy Sahilinde tango, dans, bando ve perküsyon şovlarının ardından kutlamalar, Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’ndeki Halk Oyunları Gösterisi ve Seyyah Konseri ile sürecek.

Cumhuriyet döneminde tiyatro, sinema ve müzik konuşulacak
29 Ekim Salı günü ise kutlamalar, Cumhuriyetin 101. yılına yaraşır etkinliklerle devam edecek. Bakırköy Çarşı ve Yeşilköy Sahilindeki bando, orkestra ve koro performanslarının ardından Yekta Kopan’ın Konukları başlıklı söyleşiler başlayacak. Yunus Emre Kültür Merkezi’nde saat 13.00-18.30 arasında sürecek söyleşilerde, Figen Ayhan, Murat Beşer, Sevinç Erbulak, Zeynep Miraç, Burak Göral, Coşkun Aral, Timur Akkurt ve Ünsal Ünlü Cumhuriyet döneminde tiyatro, sinema ve müziği konuşacak.

Coşku, fener alayı ve simge konseriyle sürecek
29 Ekim akşamı saat 19.30’da ise İncirli Caddesi E-5 Kesişimi’nde başlayacak Fener Alayı ile her yaştan insan Cumhuriyet için yürüyecek. Cumhuriyet Meydanı’nda sona erecek yürüyüşün ardından saat 21.00’da pop müziğinin sevilen ismi Simge Sağın sevenleriyle buluşacak.

“Tüm komşularımızı cumhuriyetimizi kutlamak için etkinliklerimize bekliyoruz”
Bakırköy’ün Cumhuriyet coşkusunu en güzel şekilde yaşaması için tüm hazırlıkları yaptıklarını ifade eden Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu, “Spor turnuvalarından film gösterimlerine kadar çok çeşitli etkinlikler düzenledik. 29 Ekim’de fener alayımızla başlayacak kutlamalar, Simge Sağın’ın konseriyle taçlanacak. Tüm komşularımızı Cumhuriyetimizi kutlamak için etkinliklerimize bekliyoruz” diye konuştu.

Tüm detaylar sosyal medya hesapları ve web sitesinde
4 gün sürecek Cumhuriyet Bizim 101. Yıl Şenliği ile ilgili tüm detaylar, Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu ile Bakırköy Belediyesi sosyal medya hesaplarının yanı sıra www.bakirkoy.bel.tr adresinden öğrenilebilecek.

Bakırköy’de Cumhuriyet Bayramı ’101. Yıl Şenliği’ ile kutlanacakBakırköy’de Cumhuriyet Bayramı ’101. Yıl Şenliği’ ile kutlanacak
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri