Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Türkiye 18 Ağustos 2024 - 20:42 Yorum: 0

Bakan Yumaklı: "Bozdoğan’daki yangın büyük ölçüde kontrol altına alındı"

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Aydın’ın Bozdoğan ilçesindeki orman yangınının büyük ölçüde kontrol altına alındığını açıkladı.Yangın, 16 Ağustos Cuma günü saat 16.45 sıralarında Alhisar Mahallesi’ndeki kırsal alanda başladı. Or...

Bakan Yumaklı: 'Bozdoğan’daki yangın büyük ölçüde kontrol altına alındı'

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Aydın’ın Bozdoğan ilçesindeki orman yangınının büyük ölçüde kontrol altına alındığını açıkladı.
Yangın, 16 Ağustos Cuma günü saat 16.45 sıralarında Alhisar Mahallesi’ndeki kırsal alanda başladı. Ormanlık alandan alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ve Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler karadan müdahaleye başlarken, yangın söndürme helikopterleri ve uçakları da havadan sortileri ile destek verdi.
Rüzgarın da etkisi ile çevre mahallelere yayılan ve 3 gündür süren yangınla ilgili güzel haber Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’dan geldi. Bakan Yumaklı, öğle saatlerinde Muğla’da başlayan ve halen devam eden yangınlarla ilgili bölgedeki incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, "Aydın Bozdoğan’daki yangında arkadaşlarımız müdahalelerine aralıksız devam ettiler. Biraz önce keşiften döndük, tekrar son haline baktık. Herhangi bir problem kalmamış görünüyor. Bizi endişeye sevk edebilecek kadar geniş bir alana yayılmıştı, çok büyük oranda kontrol edildi diyebilirim" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri