Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
19:22 Balkona çıkarak dans eden kadın etrafa ateş etmeye çalıştı19:21 Antalya merkezli 25 ilde 1,5 milyar liralık işlem hacimli siber operasyon:...19:20 TÜRK-İŞ Genel Başkanı Atalay: “Anayasa değişikliğine hiç kimsenin ihtiyacı...19:19 Elazığ’da sirrokümülüs bulutları görsel şölen sundu19:18 Adalet Bakanı Tunç: "Suç ve suçluyla topyekun milletçe mücadele etmeliyiz"19:15 Mardin’de 5 yıl önce teröristlerin şehit ettiği 12 kişi anıldı19:13 Sosyal medyada uygunsuz videoları yayılan şahıs adliyeye sevk edildi19:13 14 kişiye mezar olan "sahildeki gökdelen" davasında sanıkların yargılanması...19:11 Otomobil çimento yüklü tırın altına girdi: 1’i ağır 4 yaralı19:04 Şişli’de bir kişi tartıştığı eşini silahla öldürüp kaçtı18:59 Hazırlık maçı: Alanyaspor: 0 - Hull City: 218:58 Niğde’de "Gastronomi Festivali" başladı18:56 Sağlık Bakanı Memişoğlu: "Sağlıkla ilgili şiddete toleransımız yok"18:54 Polis memuru Şeyda Yılmaz’ı şehit eden şüpheliye ağırlaştırılmış müebbet ve...18:53 Aydın polisi aranan şahıslara göz açtırmıyor: 14 tutuklama18:32 Terme’de huzur operasyonu18:32 Fransa, İsrail Büyükelçisini bakanlığa çağırdı18:16 İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu ile Demokrat Parti lideri Uysal bir aray...18:15 Polis olma hayali kuran Hiranur’un mutluluk çığlıkları duygu dolu anlar yaş...18:11 Sanatçılar sokağını DOKAP desteği ile yenilenecek
Sahil Park
Asayiş 10 Eylül 2024 - 12:02 Yorum: 0

Bakan Yerlikaya’dan Narin Güran cinayetiyle ilgili açıklama: “Herkesin istediği bir an önce bu olayın aydınlığa kavuşması ve adaletin tecelli etmesi”

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, dün gerçekleştirilen kabine toplantısı ardından Diyarbakır’da öldürülen 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili, “Herkesin istediği bir an önce bu olayın aydınlığa kavuşması ve adaletin tecelli etmesi” açık...

Bakan Yerlikaya’dan Narin Güran cinayetiyle ilgili açıklama: “Herkesin istediği bir an önce bu olayın aydınlığa kavuşması ve adaletin tecelli etmesi”

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, dün gerçekleştirilen kabine toplantısı ardından Diyarbakır’da öldürülen 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili, “Herkesin istediği bir an önce bu olayın aydınlığa kavuşması ve adaletin tecelli etmesi” açıklamasında bulundu.
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında dün Beştepe’de toplandı. 3 buçuk saatlik toplantının ardından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, gazetecilerin sorularını cevapladı. Diyarbakır’da öldürüldükten 19 gün sonra cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili soruları yanıtlayan Yerlikaya, “Şuanda bu konuda 4 savcı kollukla beraber bu işi yürüyor. Soruşturmasını yürütüyoruz. Hep beraber ne olacağını göreceğiz. Savcılara verilen ifadeler doğrultusunda neler ortaya çıkarsa süreç devam eder. Detayı Adalet Bakanımız paylaşır. Tamamen onun görev alanı” dedi.

“85 milyon bu olaydan son derece üzüntü duyuyor”
“Olayın neden olduğuna dair kuvvetli bir şüphe var mı” sorusuna Bakan Yerlikaya, “Çok hızlı bir şekilde bu olayın aydınlatılacağını düşünüyorum. 85 milyon bu olaydan son derece üzüntü duyuyor. Herkesin istediği bir an önce bu olayın aydınlığa kavuşması ve adaletin tecelli etmesi. Sayın Cumhurbaşkanımız da Narin kızımızı öldüren kimse mahkemelerde yargılanıp hak ettiği cezaları almasının takipçisi olacağını söyledi” cevabını verdi.

“Başımız sağ olsun dedim”
Narin’in ölüm haberini duyurduğu paylaşımında aileye başsağlığı dilememesiyle ilgili yöneltilen soruya Bakan Yerlikaya, “Narin kızımızın cansız bedeninin bulunduğunu kamuoyu ile paylaştım. Allahtan rahmet diledim. Mekanı cennet olsun istedim. Başımız sağ olsun dedim. Oldukça açık yani daha fazla bir şey demeye gerek yok. Yani herkesin okuduğu zaman anladığı, hissettiği bir durum. Tekrar anlatmaya gerek var mı” diye yanıtladı.

“Son sözü artık hakimler söyleyecek”
Soruşturmanın artık adliye kanadında olduğunda değinen Yerlikaya, “İnşallah bir daha insanlığımızdan utanacağımız tablo ile karşı karşıya gelmeyiz. Burada basın da çok önemli bir görev üstlendi. Görevini yaptı. Son sözü artık hakimler, savcılar söyleyecek. Ben her zaman göreve geldiğimden beri biliyorsunuz şunu söylüyorum. Biz tespit edilen suçu aydınlatıp suçluyu götürüp adalete teslim ediyoruz. Benim görevim bu. İçişleri Bakanlığının görevi, suçu önlemek ama önleyemiyorsa suç işlendiyse yakalayıp adalete teslim etmek. Gelinen noktada artık konu tamamen adliyenin” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri