Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Yaşam 10 Ağustos 2024 - 14:20 Yorum: 0

Bakan Yerlikaya Türkiye’nin en yüksek festivali olan Yüksekova ‘6.Cilo Fest’e katıldı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiyenin en Yüksek festivali olan 3 bin 500 rakımda yer alan Yüksekova ‘6.Cilo Fest’e katıldı.Her sene olduğu gibi karların erimesiyle İki yaka sat göller başında bu sene de festival düzenledi.Türk...

Bakan Yerlikaya Türkiye’nin en yüksek festivali olan Yüksekova ‘6.Cilo Fest’e katıldı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiyenin en Yüksek festivali olan 3 bin 500 rakımda yer alan Yüksekova ‘6.Cilo Fest’e katıldı.
Her sene olduğu gibi karların erimesiyle İki yaka sat göller başında bu sene de festival düzenledi.
Türkiye’nin en yüksek festival olarak adlandırılan ‘6.Cilo Fest’ yoğun bir ilgiyle başladı. Türkiye’nin her yerinde akın akın ilçeye gelen doğaseveler Doski vadisinden diren İki yaka dağlarına geçtiler.

“Bakan Yerlikaya 3 bin 500 rakımda”
Havayolu ile Yüksekova’ya gelen Bakan Yerlikaya daha sonra göller başına gitti. Burada Vali Ali Çelik ve Kaymakam Mustafa Akın tarafından karşılan Bakan Yerlikaya daha sonra festival alanını gezerek inceledi. Doğaseverlerle bir araya gelen Bakan Yerlikaya, birlikte beraberce yaşamının önemine işaret ederek Yüksekova’nın turizme büyük bir rol oynayacağını belirtti. Festival ise değişik etkinliklerle 2 gün boyunca sürecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri