Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Siyaset 14 Haziran 2024 - 19:54 Yorum: 0

Bakan Özhaseki, "Elimiz kirli ama" diyen işçinin ellerini tutup, "Allah işinizi rast getirsin” dedi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, inşaat alanında ‘Elimiz kirli ama’ diyerek elini uzatmaya çekinen işçinin ellerini tutup, "Allah işinizi rast getirsin” dedi.Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı M...

Bakan Özhaseki, 'Elimiz kirli ama' diyen işçinin ellerini tutup, 'Allah işinizi rast getirsin” dedi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, inşaat alanında ‘Elimiz kirli ama’ diyerek elini uzatmaya çekinen işçinin ellerini tutup, "Allah işinizi rast getirsin” dedi.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Adıyaman’da ‘yerinde dönüşüm’ kapsamında yükselen binaları inceledi. Yenimahalle’deki inşaat alanına gelen Bakan Özhaseki’yi müteahhit ve teknik personel karşıladı. Arka tarafta duran işçilerin yanına doğru ilerleyen ve elini uzatan Bakan Özhaseki’ye, bir işçi ‘Elimiz kirli ama’ diyerek ellerini uzatmaya çekindi. Bakan Özhaseki, işçilerin ellerini daha sıkı kavrayarak, "Allah işinizi rast getirsin" deyip tüm işçilerle tokalaştı.
İnşaat ile ilgili bilgi alan Bakan Özhaseki, daha sonra inşaat alanından ayrıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri