Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 28 Mart 2024 - 17:12 Yorum: 0

Bakan Bayraktar, Uşak’ta esnafı ziyaret etti

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dr. Alparslan Bayraklar, ziyaret ettiği Uşak’ta esnafı ziyaret etti.Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dr. Alparslan Bayraklar, bir dizi ziyaret ve inceleme için Uşak’a geldi. Bakan Bayraktar’ın ilk ziyar...

Bakan Bayraktar, Uşak’ta esnafı ziyaret etti

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dr. Alparslan Bayraklar, ziyaret ettiği Uşak’ta esnafı ziyaret etti.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dr. Alparslan Bayraklar, bir dizi ziyaret ve inceleme için Uşak’a geldi. Bakan Bayraktar’ın ilk ziyareti Uşak Valiliği oldu. Ardından Bakan Bayraktar beraberindeki heyetle birlikte İsmetpaşa Caddesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Tek tek iş yerlerini ziyaret eden Bayraktar burada esnafın sıkıntılarını dinledi. Bakan Bayraktar, daha sonra belediye başkanlığı ziyareti ve ilçe belediye başkanlarıyla buluşmak için Uşak Belediyesi’ne geçti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri