malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 28 Ekim 2024 - 13:06 Yorum: 0

Bafra’da Cumhuriyet Yürüyüşü

Samsun’un Bafra ilçesinde Cumhuriyet’in 101. yılı kutlamaları çerçevesinde "Cumhuriyet Yürüyüşü" gerçekleştirildi.Bafra ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet’in 101. yılı kutlamaları başladı. Kaymakamlığın organizasyonunda...

Bafra’da Cumhuriyet Yürüyüşü

Samsun’un Bafra ilçesinde Cumhuriyet’in 101. yılı kutlamaları çerçevesinde "Cumhuriyet Yürüyüşü" gerçekleştirildi.
Bafra ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet’in 101. yılı kutlamaları başladı. Kaymakamlığın organizasyonunda Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan ilçe protokolü ve vatandaşlar, Hasan Çakın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bando Takımı eşliğinde yürüyüşe başladı. Büyük ilgi gören Cumhuriyet Yürüyüşü, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda son buldu.
15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda ise saygı duruşu yapılması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kaymakam Dr. Mustafa Altınpınar, Garnizon Komutanı Piyade Albay Evren Esin ile Belediye Başkanı Hamit Kılıç tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk bırakıldı.
Çelenk sunumunun ardından tören sona erdi.

Bafra’da Cumhuriyet YürüyüşüBafra’da Cumhuriyet Yürüyüşü
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri