Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Sağlık 01 Şubat 2024 - 11:42 Yorum: 0

Babaeski Devlet Hastanesi’nde hizmete kalitesini yükselten uygulama

Babaeski Devlet Hastanesi, hizmet kalitesini artırma yolunda önemli bir projeyi hayata geçirdi.Kırklareli’nin Babaeski ilçesinde, hasta ve hasta yakınlarına verilen hizmetin sunumunda memnuniyetin artması, kontrol ve denetimlerinin dij...

Babaeski Devlet Hastanesi’nde hizmete kalitesini yükselten uygulama

Babaeski Devlet Hastanesi, hizmet kalitesini artırma yolunda önemli bir projeyi hayata geçirdi.
Kırklareli’nin Babaeski ilçesinde, hasta ve hasta yakınlarına verilen hizmetin sunumunda memnuniyetin artması, kontrol ve denetimlerinin dijital ortamda yapılması ve daha kaliteli ve nitelikli hizmet sunmak amacıyla devlet hastanesinde karekod uygulamasına başlandı.
Hastanenin farklı yerlerine konulan karekodlar cep telefonu yardımıyla okutularak, hastane ile ilgili görüş ve öneriler hastane personeline anında iletilecek. Babaeski Devlet Hastanesi’nde yeni hizmete giren bu proje ile hizmet kalitesinin artmasının hedeflendiği bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri