Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Eğitim 11 Ekim 2024 - 10:59 Yorum: 0

Azmiyle örnek olan bedensel engelli Zeynep için araç tahsis edildi

Tunceli’de doğuştan yürüme engelli olan Zeynep Güngörmüş, başarılı lise eğitiminin ardından bu yıl Munzur Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi piyano bölümünü kazandı. Okula gidip gelmede sıkıntı yaşayan Zeynep için Tun...

Azmiyle örnek olan bedensel engelli Zeynep için araç tahsis edildi

Tunceli’de doğuştan yürüme engelli olan Zeynep Güngörmüş, başarılı lise eğitiminin ardından bu yıl Munzur Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi piyano bölümünü kazandı. Okula gidip gelmede sıkıntı yaşayan Zeynep için Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu devreye girip sorunu çözdü.
Tunceli’de doğuştan yürüme engelli olan Zeynep Güngörmüş, Munzur Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi piyano bölümünü kazandı. 8 yaşından beri müzikle de ilgilenen Zeynep’in okula gidip gelirken sıkıntı yaşadığının bildirilmesi üzerine devreye Vali Bülent Tekbıyıkoğlu girdi. Tekbıyıkoğlu’nun talimatıyla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Seyfettin Özdemir ilgili personelle aileyi ziyaret etti. Okula gidiş gelişlerde sıkıntı yaşadığını belirten Zeynep Güngörmüş bu talebi Vali Bülent Tebıyıkoğlu’na ilettiklerini söyledi. Kendisini ziyaret eden Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Seyfettin Özdemir ve ilgili personele piyano çalan Zeynep 8 yaşından beri müzikle ilgilendiğini dile getirdi. Kurum müdürü ve personel tarafından ziyarette, Zeynep’in talebi dinlendi. Aile ziyaretinin ardından müdürlük tarafından kısa sürede rampalı araç tahsisi sağlanarak Zeynep evinden alınıp üniversiteye götürüldü.
Sınıfa girerken arkadaşları tarafından ayakta alkışlarla karşılanan Zeynep desteklerinden ötürü başta Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu olmak üzere Sosyal hizmetler İl Müdürü Özdemir ile kurum çalışanlarına teşekkür etti.
Zeynep’in haftanın beş günü tahsisli araçla okula götürülüp getirileceği belirtildi.

Azmiyle örnek olan bedensel engelli Zeynep için araç tahsis edildiAzmiyle örnek olan bedensel engelli Zeynep için araç tahsis edildi
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri