Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Siyaset 04 Haziran 2024 - 15:35 Yorum: 0

Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı’ndan Türkiye’ye başsağlığı

Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı, Kayseri’de meydana gelen uçak kazasında şehit düşen 2 pilot için Türkiye’ye başsağlığı diledi.Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı, Kayseri’de 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığı’ndan test sürüşü için havala...

Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı’ndan Türkiye’ye başsağlığı

Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı, Kayseri’de meydana gelen uçak kazasında şehit düşen 2 pilot için Türkiye’ye başsağlığı diledi.
Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı, Kayseri’de 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığı’ndan test sürüşü için havalanan uçağın düşmesi sonucu 2 pilotun şehit olduğu kazaya ilişkin başsağlığı mesajı yayımladı. Bakanlığın sosyal medya hesabından paylaşılan taziye mesajında, “Kayseri’de meydana gelen uçak kazası haberinden büyük üzüntü duyduk. Kazada hayatını kaybeden pilotların ailelerine, yakınlarına ve kardeş Türkiye halkına en derin başsağlığı dileklerimizi sunuyoruz. Allah rahmet eylesin” ifadelerine yer verildi.

İki pilot şehit oldu
Milli Savunma Bakanlığından olaya ilişkin yapılan açıklamada, "12’nci Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığı/ Kayseri’de henüz belirlenemeyen bir neden ile eğitim uçağının kaza kırıma uğraması sonucu kahraman silah arkadaşlarımız Hv.Plt.Alb. Uğur Yıldız ve Hv.Plt.Alb.Gökhan Özen şehit olmuşlardır. Olayın meydana geliş sebebi, kaza kırım ekibinin incelemesi ve idari tahkikat sonucunda açıklığa kavuşacaktır" ifadeleri kullanılmıştı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri