malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 24 Ekim 2024 - 08:51 Yorum: 0

Ayvalık’taki iki metruk evde çıkan yangın mahalleliye korkulu anlar yaşattı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, bitişik nizamdaki iki metruk evde çıkan yangın mahalle sakinlerine korkulu anlar yaşattı.Edinilen bilgiye göre; Ayvalık’ın Fethiye Mahallesi sınırları içerisindeki Fethiye Caddesi 9033 sokakta bulunan 12...

Ayvalık’taki iki metruk evde çıkan yangın mahalleliye korkulu anlar yaşattı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, bitişik nizamdaki iki metruk evde çıkan yangın mahalle sakinlerine korkulu anlar yaşattı.
Edinilen bilgiye göre; Ayvalık’ın Fethiye Mahallesi sınırları içerisindeki Fethiye Caddesi 9033 sokakta bulunan 12 ve 32 nolu boş binalarda yangın çıktı.
Nedeni henüz belirlenemeyen yangında, alevler rüzgarın da etkisiyle hızla büyüdü.
İçinde kimsenin yaşamadığı bitişik nizamdaki her iki binadaki yangın nedeniyle, sokak aydınlatma direklerine ait kabloların da tutuşması nedeniyle oluşan arklar adeta geceyi aydınlattı.
Ayvalık İtfaiye Grup Amirliği bünyesindeki 4 arasöz ve kalabalık bir ekiple yapılan yaklaşık 45 dakikalık müdahale ile yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.
Yangının iki metruk bina ile bitişik durumda olan evlere sıçramasından endişeli olan mahalle sakinleri korku dolu anlar yaşadı.
Yangın ile ilgili soruşturma sürüyor.

Ayvalık’taki iki metruk evde çıkan yangın mahalleliye korkulu anlar yaşattıAyvalık’taki iki metruk evde çıkan yangın mahalleliye korkulu anlar yaşattı
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri