Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Kültür 18 Mayıs 2024 - 10:17 Yorum: 0

Ayvalık’ın UNESCO sürecini uluslararası arenada anlattı

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, kentin Unesco sürecini uluslararası bir konferansta anlattı.“Heritage” 8. Uluslararası Koruma, Restorasyon, Arkeoloji, Müzecilik ve Kütüphanecilik Fuarı ve Konferansı’na katılan Ayvalık Belediye Ba...

Ayvalık’ın UNESCO sürecini uluslararası arenada anlattı

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, kentin Unesco sürecini uluslararası bir konferansta anlattı.
“Heritage” 8. Uluslararası Koruma, Restorasyon, Arkeoloji, Müzecilik ve Kütüphanecilik Fuarı ve Konferansı’na katılan Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, katılımcılara; Ayvalık’ın Üstün Evrensel Değerleri ve UNESCO Dünya Mirası Süreci ile ilgili bir sunum yaptı.
İstanbul Lütfü Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen konferansa, Ayvalık Belediyesi UNESCO Birimi ile katılan Başkan Mesut Ergin’e eşi Canan Ergin de eşlik etti. Başkan Ergin, sunumunda, Ayvalık’ın eşsiz mirası ve UNESCO Dünya Mirası adaylığı sürecine dair görüşlerini katılımcılarla paylaştı.
UNESCO’daki süreci değerlendiren Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Yorgola Han (Belediye Hizmet Binası), müzecilik çalışmaları, arkeolojik kazıları ve kentin kültür hayatına kazandırılan üç kültür yayını, hayata geçirilen ve geçirilecek olan projeleri uluslararası bir konferansta paylaştıklarını söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri