Karadağ’ın ev sahipliğinde 12-17 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek UEFA Gelişim Turnuvası’na katılacak olan U16 Kız Millî Takımı kadrosu açıklandı. Kadroda Kayseri Kadın Futbol Kulübü’nden Ayşegül Aydın da yer aldı.
U16 Kız Millî Takımı Teknik Direktörü Nazlı Ceylan Demirbağ 12-17 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek UEFA Gelişim Turnuvası için kadrosunu açıkladı. Turnuvada Türkiye’nin yanı sıra ev sahibi Karadağ, Romanya ve Sırbistan mücadele edecek. Yarın, Kavacık’ta toplanacak olan milli takımda Kayseri Kadın Futbol Kulübü’nde forma giyen AyşegülAydın yer alacak.
Son dönemde ortaya koyduğu başarılı futbol ile dikkat çeken Ayşegül Aydın, bu önemli turnuvada milli takımın gol umutlarından biri olacak.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.