Kayseri Devlet Hastanesi’nde uzun yıllar boyunca görev yapan Anestezi Teknikeri Nezaket Kekeç, emekliliğe ayrılması dolayısıyla düzenlenen törende teşekkür belgesini aynı hastanede doktor olan oğlunun elinden aldı.
emekliliğe ayrılan Anestezi Teknikeri Nezaket Kekeç’in belgesini, kendisi gibi aynı hastanede görev yapan oğlu Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Bilge Yavuz Kekeç’in elinden aldı. Duygu dolu anların yaşandığı programa Hastane Başhekimi Doç. Dr. İsmail Altıntop ve idareciler de eşlik etti. Başhekim Doç. Dr. İsmail Altıntop, törende yaptığı konuşmada Nezaket Kekeç’in hastaneye uzun yıllar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederek; "Böylesine anlamlı bir veda töreninde bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Meslek hayatı boyunca hastalarımıza ve hastanemize büyük katkılar sağlayan değerli çalışma arkadaşımız Nezaket Kekeç’e teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatında sağlıklı ve huzurlu yıllar diliyorum" dedi.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.