Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 25 Mart 2024 - 14:35 Yorum: 0

Aydınlı dağcılar, Ege’nin en yüksek zirvesine tırmandı

Aydınlı profesyonel dağcılar, Ege Bölgesi’nin en yüksek dağı olarak bilinen 2 bin 571 metre yüksekliğindeki Honaz Dağı’na tırmandı.Denizli’nin güneydoğusu boyunca, Ege ve Akdeniz bölgelerini ayıran doğal sınır olarak uzanan ve Ege...

Aydınlı dağcılar, Ege’nin en yüksek zirvesine tırmandı

Aydınlı profesyonel dağcılar, Ege Bölgesi’nin en yüksek dağı olarak bilinen 2 bin 571 metre yüksekliğindeki Honaz Dağı’na tırmandı.

Denizli’nin güneydoğusu boyunca, Ege ve Akdeniz bölgelerini ayıran doğal sınır olarak uzanan ve Ege Bölgesi’nin en yüksek dağı olan Honaz Dağı, profesyonel dağcılara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bu çerçevede Aydın Dağcılık Spor Kulübü (AYDAK) üyeleri ise 2 bin 571 metre yüksekliğe sahip Honaz Dağı’na tırmandı. Tırmanış ekibi, zorlu bir tırmanış gerçekleştirerek zirveye ulaştı.

Tırmanış ile ilgili paylaşım yapan Aydın Dağcılık Spor Kulübü, açıklamasında “Honaz Dağı zirve tırmanışımızdan. İbrahim-Gül Barutçu, Mustafa Ali Kavak ve Önder Akgün ’den oluşan tırmanış ekibimiz güzel bir havada zorlu bir tırmanış gerçekleştirdiler” ifadeleri yer aldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri