malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 26 Ekim 2024 - 13:29 Yorum: 0

Aydın’da Meme Kanseri farkındalığı için bilgilendirme standı kuruldu

Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Eğitim Birimi, meme kanseri farkındalığını artırmak amacıyla stant kurarak hasta ve hasta yakınlarına bilgilendirme yaptı.1 - 31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık Ayı dolayısıyla Aydın...

Aydın’da Meme Kanseri farkındalığı için bilgilendirme standı kuruldu

Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Eğitim Birimi, meme kanseri farkındalığını artırmak amacıyla stant kurarak hasta ve hasta yakınlarına bilgilendirme yaptı.

1 - 31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık Ayı dolayısıyla Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde stant kuruldu. Personele, hasta ve hasta yakınlarına ’meme kanseri’ hakkında bilgilendirme broşürleri dağıtıldı. Hastaneden yapılan açıklamada meme kanserinin erken dönemde tespit edilebilen bir kanser türü olduğu vurgulanarak, "Erken dönemdeki tespit durumunda meme kanserinin iyileşme şansı çok yüksektir. Bu nedenle kadınların 20 yaşından sonra düzenli olarak kendi kendine meme muayenesi yapmaları, sağlık personeline meme muayenesi yaptırmaları ve 40 yaşından sonra mamografi çektirmeleri gereklidir" ifadeleri kullanıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri