Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Spor 17 Temmuz 2024 - 09:56 Yorum: 0

Ayazma Mahallesi’ne futbol sahası kazandırıldı

İzmit Ayazma Mahallesi’ne gençler ve çocuklar için kazandırılan futbol sahasında son rötuşlar yapılıyor.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, amatör spor kulüplerine olan desteğini inşa ettiği yeni tesis ve futbol sahalarıyla sürdürüyor. Genç...

Ayazma Mahallesi’ne futbol sahası kazandırıldı

İzmit Ayazma Mahallesi’ne gençler ve çocuklar için kazandırılan futbol sahasında son rötuşlar yapılıyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, amatör spor kulüplerine olan desteğini inşa ettiği yeni tesis ve futbol sahalarıyla sürdürüyor. Gençlere sporu sevdirmek, daha sağlıklı ortamlarda spor yapmalarına imkan sağlamak amacıyla İzmit Ayazma Mahallesi’nde kazandırılan futbol sahasında son rötuşlar yapılıyor. Yapı Kontrol Dairesi Başkanlığı’nın koordinesinde yapılan projede son olarak saha çevre duvarları sentetik çimle kaplandı.
21x36 ölçülerinde yapılan sahanın sentetik çim serimi ile birlikte çevre duvarları, direnaj sistemi, altyapısı ve gece aydınlatma çalışmasını tamamlayan ekipler, saha üzerini de delikli tampon tavan ağı ile kapattı. Son olarak sahanın çevre duvarlarının sentetik çimle kaplanmasıyla birlikte Ayazma Futbol Sahası kullanıma hazır hale geldi. Yapılacak son rötuşların ardından sahanın yakın bir zamanda hizmete girmesi planlanıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri