Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 10 Kasım 2023 - 11:41 Yorum: 0

Atatürk konulu resim sergisi açıldı

Zonguldak Valiliği tarafından 10 Kasım Atatürk’ü Anma günü kapsamında Güzel Sanatlar Galerisinde Atatürk konulu resim sergisi açıldı.Serginin açılış kurdelesini Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, AK Parti Milletvekili Muammer Avcı,...

Atatürk konulu resim sergisi açıldı

Zonguldak Valiliği tarafından 10 Kasım Atatürk’ü Anma günü kapsamında Güzel Sanatlar Galerisinde Atatürk konulu resim sergisi açıldı.
Serginin açılış kurdelesini Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, AK Parti Milletvekili Muammer Avcı, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan kesti.
Açılış öncesinde konuşan Vali Hacıbektaşoğlu, “Atatürk’ü rahmetle minnetle anıyoruz. Onun en büyük eseri Türkiye cumhuriyeti. Nice 100 yollara kadar yaşayacak. Atatürk ve Cumhuriyette en büyük eserleri ile yaşayacak. Bura onun yaptıklarını eserlerini anlatan resim sergisidir”dedi.
Ardından Vali Hacıbektaşoğlu yönetiminde protokol üyeleri resim sergisini gezdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri