Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Spor 13 Haziran 2024 - 12:30 Yorum: 0

Aşkale atletizmde doludizgin

Erzurum’da yapılan Atletizm analig seçme yarışlarında 3 Mart Aşkale Belediye Spor büyük bir başarı elde etti.Erzurum Atletizm sahasında gerçekleştirilen yarışmalara 17 sporcu ile katılan 3 Mart Aşkale Belediye Spor 8 il birinciliği ala...

Aşkale atletizmde doludizgin

Erzurum’da yapılan Atletizm analig seçme yarışlarında 3 Mart Aşkale Belediye Spor büyük bir başarı elde etti.
Erzurum Atletizm sahasında gerçekleştirilen yarışmalara 17 sporcu ile katılan 3 Mart Aşkale Belediye Spor 8 il birinciliği alarak önemli bir başarıya imza attı.
Antrenör Elif Eyüp idaresindeki Aşkale ekibi adeta tüm madalyalara ambargo koydu.
Yarışmalarda Ege Can, Muhammet Batuhan Yapıcı, Gültekin Polat, Zeynep Özhan, Begüm Sakman ve Yağmur Yıldız birinci olarak, Erzurum’u bölge yarışmalarında temsil etmeye hak kazandılar.
Kulüp Başkanı Sinan Boyacı yarışma sonrasında, teknik heyet ve sporcuları tebrik etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri