Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Yaşam 06 Ağustos 2024 - 16:30 Yorum: 0

ASAT’tan yol kapatma uyarısı

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü kent merkezinde yağmur suyu drenaj çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Kepez ilçesi, Şehit Binbaşı Erdoğan Özdemir Caddesi’nde yağmur suyu çalışması nedeniyle 7 Ağustos Çarşamba itibariyl...

ASAT’tan yol kapatma uyarısı

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü kent merkezinde yağmur suyu drenaj çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Kepez ilçesi, Şehit Binbaşı Erdoğan Özdemir Caddesi’nde yağmur suyu çalışması nedeniyle 7 Ağustos Çarşamba itibariyle yol 30 gün süreyle trafiğe kapatılacak.
Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, 7 Ağustos Çarşamba (yarın) itibariyle Kepez İlçesi Şehit Binbaşı Erdoğan Özdemir Caddesi’nde yağmur suyu altyapı drenaj çalışmasına başlayacak. Bu nedenle Şehit Binbaşı Erdoğan Özdemir Caddesi 30 gün süreyle trafiğe kapatılacak. Şehit Binbaşı Erdoğan Özdemir Caddesi’nden, 75.Yıl Caddesi istikametine gidecek olan sürücü ve vatandaşların trafikte sorun yaşamaması için 30 gün süreyle alternatif olarak 3734. Sokak güzergahını kullanmaları istendi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri