Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Yaşam 11 Ekim 2024 - 16:24 Yorum: 0

Aşağıçobanisa’da altyapı çalışmaları tamamlandı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler ilçesine bağlı Aşağıçobanisa Mahallesi’nde altyapı çalışmaları tamamlanan sokaklarda üstyapı çalışmalarına başladı.Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler’e bağlı Aşağıçobanisa Mahallesi’nde alt...

Aşağıçobanisa’da altyapı çalışmaları tamamlandı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler ilçesine bağlı Aşağıçobanisa Mahallesi’nde altyapı çalışmaları tamamlanan sokaklarda üstyapı çalışmalarına başladı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler’e bağlı Aşağıçobanisa Mahallesi’nde altyapı çalışmaları tamamlanan sokaklarda üstyapı çalışması gerçekleştirdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nca yürütülen çalışmalar kapsamında bölgede deforme olan kilit parke taşları yenilendi. Aşağıçobanisa Mahalle Muhtarı Tamer Apak, çalışmalar nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek ve Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.
Muhtar Tamer Apak, “Büyükşehir Belediyesi’nin hizmeti bizi ve halkımızı duygulandırdı. Hepsinden Allah razı olsun. Bu hizmetlerin devamını istiyoruz. Çalışmalardan önce yollarımız çok bozuktu. Ferdi Başkanım ve ekibine teşekkür ettiğim nokta şu; gece olsun, gündüz olsun telefon ettiğimizde 24 saat hizmetimizi yapıyorlar. Onlara teşekkür etmeyeyim de kimlere edeyim. Her zaman yanınızdayız dediler. Yanımda olduklarını hissettim” ifadelerini kullandı.
Mahalle sakini Recep Boz da çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Recep Boz, “Sokaklarımız iyi oldu. Çamurdan geçemiyorduk, yağmurlar yağdığında alıp götürüyordu” diye konuştu.

Aşağıçobanisa’da altyapı çalışmaları tamamlandı
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri