malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
12:28 ÖNSİAD’ın 5’inci Olağan Kongresi yapıldı, Ekrem Kap başkan oldu12:27 Diyanet İşleri Başkanlığından FETÖ elebaşının ölümüne ilişkin açıklama12:26 Pezeşkiyan: "Avrupa ve ABD, İsrail’i silahlandırıp işlediği her türlü insan...12:24 Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinde 200 ton elma hasadı yapıldı12:23 Serdivan’ın o yolu asfaltlandı12:23 BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Bayraktar: "133 imza töreninde toplam 6,2 mil...12:22 Güney Kore: "Kuzey Kore-Rusya arasındaki askeri bağ göz önüne alındığında U...12:22 Ermaksan, yeni nesil savunma teknolojileriyle SAHA EXPO’da boy gösterecek12:21 Erkeklerde daha sık görülüyor, 2 ila 5 yaş arasında başlıyor12:21 15 Temmuz gazisi Mustafa Çağır: “FETÖ’nün ölümünü kutluyorum, Allah bize bu...12:21 Karadeniz çamura bulandı12:18 Cinayet zanlısının saklandığı evi fareler bastı, kaçtığı adreste yakalandı12:15 Kocaeli merkezli "nitelikli dolandırıcılık" operasyonunda Adana’da 14 şüphe...12:14 Akasya’da Cumhuriyet Bayramı’nın 101’inci yıl coşkusu ve Atatürk Fotoğrafla...12:13 Gaziosmanpaşa’da korkutan yangın: Dumanlar kilometrelerce uzaktan görüldü12:13 Fergana Yatırım ve Turizm Zirvesi’nde Özbekistan’ın turizm potansiyeli konu...12:13 "Muhtarlar Buluşması"nda “Samsun Yüzyılı” mesajı12:09 İki otomobil çarpıştı: 1 yaralı12:08 Alkışlar Doç. Dr. Murat Turan’a12:08 Gazze’de can kaybı 42 bin 718’e yükseldi
Asayiş 22 Ekim 2024 - 10:28 Yorum: 0

Arnavutköy’de şüpheli araçtan ve evden uyuşturucu çıktı: 3 gözaltı

Arnavutköy’de durdurulan şüpheli araçta yapılan arama bir miktar uyuşturucu madde ele geçirilirken, 3 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin evinde yapılan aramada ise 3 kilo 100 gram bonzai, 5 kiloluk bidon içerisinde aseton, 1 kök Hint kenev...

Arnavutköy’de şüpheli araçtan ve evden uyuşturucu çıktı: 3 gözaltı

Arnavutköy’de durdurulan şüpheli araçta yapılan arama bir miktar uyuşturucu madde ele geçirilirken, 3 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin evinde yapılan aramada ise 3 kilo 100 gram bonzai, 5 kiloluk bidon içerisinde aseton, 1 kök Hint keneviri ele geçirildi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri Arnavutköy Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesinde uyuşturucu satıcılarının yakalanmasına yönelik uygulama
yaptı. Bu sırada şüpheli bir araç durduruldu. Yapılan kontrollerde, sürücü M.K. ile araçta bulunan M.A. ve C.Y. isimli şüpheliler araçtan indirildi. Şüphelilerin çeşitli suçlardan çok sayıda kayıtları olduğu tespit edildi. Çalışmalar kapsamında araç içerisinde ve şahıslara yönelik yapılan kaba üst aramasında, 12.56 gram bonzai, 0.76 gram metamfetamin ele geçirilirken, 3 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin Fatih Mahallesi’ndeki evinde de arama yapıldı. Evde yapılan aramalarda ise; 3 kilo 100 gram bonzai, 5 kiloluk bidon içerisinde aseton, 1 kök Hint Keneviri, Bir miktar sıvı amfetamin, 1 adet hassas terazi, 6 adet fişek ve 1 adet şarjör ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerden M.A. ve C.Y. emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adli makamlarca serbest bırakıldı. M.K. isimli ise edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Nöbetçi Eczaneler NÖBETÇİ ECZANELER
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri