malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 09 Şubat 2024 - 09:06 Yorum: 0

Arin Gölü kısmen dondu

BİTLİS (İHA) – Bitlis’in Adilcevaz ilçe sınırlarında bulunan ve ‘kuş cenneti olarak bilinen Arin Gölü, etkili olan soğuklardan dolayı kısmen dondu.Adilcevaz ilçe merkezine 31 kilometre uzaklıkta bulunan ve Van Gölü seviyesinden 10 metr...

Arin Gölü kısmen dondu

BİTLİS (İHA) – Bitlis’in Adilcevaz ilçe sınırlarında bulunan ve ‘kuş cenneti olarak bilinen Arin Gölü, etkili olan soğuklardan dolayı kısmen dondu.
Adilcevaz ilçe merkezine 31 kilometre uzaklıkta bulunan ve Van Gölü seviyesinden 10 metre yükseklikte yer alan Arin Gölü, her mevsim ziyaretçilerin uğrak mekanı arasında yer alıyor. 200 kuş türüne ev sahipliği yapması nedeniyle ‘kuş cenneti’ olarak da bilinen Arin Gölü, soğuk havalardan dolayı kısmen dondu.
Açıklamalarda bulunan Nedim Atalan isimli vatandaş, her sene tamamen donan Arin Gölü’nün bu sene kısmen donduğunu belirtti. Bu sene bazı kuş türlerinin göç etmediğini de ifade eden Atalan, “Bu sene bazı kaz türleri ve kara batak, dik kuyruk göç etmedi” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri