Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Yaşam 11 Haziran 2024 - 14:48 Yorum: 0

Arifiye’nin o mahallesinde içme suyu sorunu yeni hat ile çözüme kavuşacak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), şehrin genelinde sürdürdüğü güçlü altyapı çalışmalarına aralıksız şekilde devam ediyor. Arifiye ilçesinde devam eden çalışmalar çerçevesinde Arifbey Mahallesi bin 500 metreli...

Arifiye’nin o mahallesinde içme suyu sorunu yeni hat ile çözüme kavuşacak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), şehrin genelinde sürdürdüğü güçlü altyapı çalışmalarına aralıksız şekilde devam ediyor. Arifiye ilçesinde devam eden çalışmalar çerçevesinde Arifbey Mahallesi bin 500 metrelik yeni içme suyu hattına kavuşacak.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Arifbey Mahallesi’nin yetersiz içme suyu sorununu bin 500 metrelik yeni hat ile çözüme kavuşturacak. Mahalleye yetersiz gelen altyapı sorununa çözüm olacak yeni hat ile basınç kaybı yaşanmayacak. Nüfusu her geçen gün artan mahallenin gelecek yerleşim planı da göz önüne alındı. Bölgeye kazandırılacak hat ile vatandaşlar kesintisiz içme suyu ile buluşacak. Hattın 300 metrelik kısmında çalışmalar tamamlandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri