malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 05 Şubat 2024 - 15:19 Yorum: 0

Ardahan’da yaban hayvanları için doğaya yem bırakıldı

Çetin kış koşullarının hüküm sürdüğü Ardahan’da, yem bulmakta zorlanan yabani hayvanlar için yemleme çalışması yapıldı.Ardahan’ın Hanak ilçesinde, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerince, kar yağışı nedeniyle yem bulmak...

Ardahan’da yaban hayvanları için doğaya yem bırakıldı

Çetin kış koşullarının hüküm sürdüğü Ardahan’da, yem bulmakta zorlanan yabani hayvanlar için yemleme çalışması yapıldı.
Ardahan’ın Hanak ilçesinde, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerince, kar yağışı nedeniyle yem bulmakta güçlük çeken yabani hayvanlar için farklı noktalara yem bırakıldı. Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri, kar yağışı ve soğuk havada doğada yiyecek bulmakta güçlük çeken yabani hayvanlara yönelik çalışma yaptı. Hanak Kaymakamı Ömer Övünç Koşansu, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Fatoş Okulu ve DKMP Müdürlüğü personelleri, Hanak ormanlık alanında belirlenen alanlara yem bıraktı.
Kaymakam Ömer Övünç Koşansu, yaban hayvanlarının kış mevsiminden olumsuz etkilenmemesi için 100 kilogram et, 200 kilogram ot bırakıldığını söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri