malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
13:30 Öğrenciler müze evi ziyaret etti13:29 Bulanık’ta ‘Muhtarlar Günü’ kutlandı13:28 Uşak’ta Köylerde Halk Sağlığı günleri devam ediyor13:28 Denizli Emniyet Müdürlüğünden dolandırıcılık uyarısı13:27 Şeker hastalığı nedeniyle 2 yıl önce mide küçültme ameliyatı olan hasta hay...13:20 Başkan Özmeriç’ten açıklama; “Okulların giriş çıkış saatleri değişirse tüm...13:16 İçişleri Bakanı Yerlikaya, cinsel istismara uğradığını iddia eden kadının k...13:15 5 yıldızlı otelde çıkan yangından etkilenen turistlere geçmiş olsun ziyaret...13:15 Veteriner Hekimden mezun olduğu köy okulunda örnek boya çalışması13:14 Antalyaspor - Galatasaray maçının VAR’ı Abdullah Buğra Taşkınsoy oldu13:14 Muhtarlar Günü Tavşanlı’da törenle kutlandı13:14 Rizelinin sel korkusu: "3. kattaki pencereden çaylığa atladım, karşı mahall...13:12 Klasik otomobiller bu kez lösemi farkındalığını artırmak için yola çıktı13:11 Esenyurt Belediye Başkanı 19 Ekim Muhtarlar Günü’nde muhtarlar ve aileleriy...13:08 Demirci Yiğitler’de 30 yıllık su sorunu çözüldü13:07 Bir züccaciye mağazasının "ne alırsan 100 lira" kampanyası uzun kuyruklara...13:07 Beşiktaş, Konyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı13:04 Kestane toplamaya diye evinden çıkmıştı, cansız bedeni dere yatağında bulun...13:02 Biçerdöver operatörlerinin zorlu mesaisi devam ediyor13:01 Bandırma’da Muhtarlar Günü kutlandı
Yaşam 12 Şubat 2024 - 09:05 Yorum: 0

Ardahan’da dondurucu soğuk: Ağaçlar kırağı tuttu

Ardahan’da dondurucu soğuklar ve sis nedeniyle ağaçları kırağı kapladı, Kura Nehri’nin yüzeyi buz tuttu.Ardahan’da dondurucu soğuklar ve erken saatlerde etkili olan sisin ardından ağaçlar kırağı tuttu. Kırağı tutan ağaçlar kartpostallı...

Ardahan’da dondurucu soğuk: Ağaçlar kırağı tuttu

Ardahan’da dondurucu soğuklar ve sis nedeniyle ağaçları kırağı kapladı, Kura Nehri’nin yüzeyi buz tuttu.
Ardahan’da dondurucu soğuklar ve erken saatlerde etkili olan sisin ardından ağaçlar kırağı tuttu. Kırağı tutan ağaçlar kartpostallık görüntüler oluştururken Göle ilçesinde hava sıcaklığı eksi 17,6 dereceye kadar düştü.
Ankara’dan Ardahan’a gezmek için gelen Cemal Uludağ, soğuk hava ve sisin oluşturduğu kartpostallık manzara doyamadığını söyleyerek, "Ardahan’ı beğendim. O eski Anadolu havasını burada gördüm. Kışı da burada görüp yaşadık. İnsanları da çok güzel, sıcak kanlı, tabiatı da çok güzel" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri