malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 21 Ekim 2024 - 11:18 Yorum: 0

ANTGİAD’dan üyelerine özel kişisel gelişim eğitimi

ANTGİAD, üyelerinin kişisel ve profesyonel gelişimlerine katkı sağlamaya yönelik “Etkili İletişim, Beden Dili ve Öfke Kontrolü” başlıklı eğitim programı gerçekleştirdi.Antalya Genç İş İnsanları Derneği (ANTGİAD), eğitim ve etkinlikler...

ANTGİAD’dan üyelerine özel kişisel gelişim eğitimi

ANTGİAD, üyelerinin kişisel ve profesyonel gelişimlerine katkı sağlamaya yönelik “Etkili İletişim, Beden Dili ve Öfke Kontrolü” başlıklı eğitim programı gerçekleştirdi.
Antalya Genç İş İnsanları Derneği (ANTGİAD), eğitim ve etkinlikler dizisine bir yenisini daha ekledi. ANTGİAD üyeleri ve üyelerin profesyonel yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, iş hayatının olmazsa olmaz unsurlarından biri olan “Etkili İletişim, Beden Dili ve Öfke Kontrolü” eğitimi verildi. ATSO konferans salonunda gerçekleşen eğitim programı, iş dünyasında başarıya giden yolda sadece teknik bilgi ve stratejik planların yeterli olmadığını, etkili iletişim ve doğru beden dilinin önemi vurgulandı.

“En ufak bir iletişim sorunu tüm çabanızı gölgeleyebilir”
ANTGİAD Başkanı Ercan Yavaş, etkinliğin açılış konuşmasında iletişim dilinin önemine dikkat çekerek, şu ifadelere yer verdi: “Bir projeyi mükemmel şekilde planlayabilir, işinizi kusursuz yönetebilirsiniz; fakat insan ilişkilerinde yaşanan en ufak bir iletişim sorunu tüm çabanızı gölgeleyebilir. Bu yüzden etkili iletişim, beden dili ve öfke kontrolü gibi beceriler iş dünyasında fark sağlayan unsurlar haline geldi. Duygularımızı yönetebilmek, sadece bireysel başarımızı değil, aynı zamanda ekip çalışmaları, şirket kültürü ve genel iş ortamını doğrudan etkileyen önemli bir beceridir. ANTGİAD olarak, üyelerimizin her alanda gelişimini desteklemeye yönelik eğitim programlarımız ve etkinliklerimiz hız kesmeden devam edecek. İş dünyasında başarıya giden yolda yalnızca profesyonel değil, kişisel gelişimimizin de büyük bir önemi olduğunun bilinciyle hareket etmeyi sürdüreceğiz.”
Açılış konuşmasının ardından, alanında kişisel ve kurumsal gelişim konularında çalışmalar yürüten İlker Kaldı, katılımcılara etkili iletişim, beden dili ve stres yönetimi gibi konular hakkında kapsamlı bilgiler aktardı. İlker Kaldı, iş ve özel yaşamda daha verimli ve başarılı bireyler olabilmek için önemli ipuçları paylaştı. Eğitim programına katılanlar, hem iş hayatlarındaki ilişkilerde hem de günlük yaşamlarında bu becerileri nasıl kullanabileceklerine dair değerli bilgiler edinme fırsatı buldu.
Etkinlik sonunda, katılımcılara ANTGİAD Başkanı Ercan Yavaş tarafından katılım sertifikası verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri