Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 14 Ekim 2024 - 10:09 Yorum: 0

Antalya’da "Köy yolunda trafikte her şey yolunda" etkinlikleri

Antalya İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen "Köy Yolunda Trafikte Her Şey Yolunda" projesi çerçevesinde, Elmalı ilçesinde trafik farkındalık etkinlikleri düzenlendi.Antalya İl Jandarma Komutanlığı tarafından koordine edilen "...

Antalya’da 'Köy yolunda trafikte her şey yolunda' etkinlikleri

Antalya İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen "Köy Yolunda Trafikte Her Şey Yolunda" projesi çerçevesinde, Elmalı ilçesinde trafik farkındalık etkinlikleri düzenlendi.
Antalya İl Jandarma Komutanlığı tarafından koordine edilen "Köy Yolunda Trafikte Her Şey Yolunda" projesi çerçevesinde, Elmalı ilçesinde trafik farkındalık etkinlikleri düzenlendi. Antalya Elmalı ilçe Kaymakamı Faruk Erdem ve ilçe protokolünün katılımıyla gerçekleştirilen etkinliklerde, trafik güvenliği konusunda çeşitli eğitimler ve dağıtımlar yapıldı. Etkinliklerde, "Reflektör Tak Görünür Ol" projesi kapsamında 300 traktör sürücüsüne reflektör, "Kaskımla Güvendeyim" projesi dahilinde 100 motosiklet kullanıcısına kask, ve "Reflektif Yelek Giy Görünür Ol" projesi çerçevesinde 300 vatandaşa reflektif yelek dağıtıldı. Ayrıca, "Trafikte Parlayan Yıldızlar" projesi kapsamında 300 öğrenciye mobil eğitim tırında eğitim verilirken, "Emniyet Kemeri Sizi Hayata Bağlar" projesi ile de 350 vatandaşa emniyet kemeri farkındalığı eğitimi sunuldu.
Antalya İl Jandarma Komutanlığı, vatandaşların huzur ve güvenliği için bu tür çalışmalara ara vermeden devam edeceğini duyurdu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri