Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 28 Ağustos 2024 - 16:49 Yorum: 0

Antalya’da kaçak papağan operasyonu: 16 kuşa el konuldu

Antalya’da faturasız ve bileziksiz bir şekilde papağan satışı yapan şahıs hakkında toplam 8 bin 322 lira idari para cezası uygulandı. Belgeleri olmayan 16 papağan türü kuşa el konuldu.Antalya’nın Kepez ilçesi Tarım ve Orman Müdürlüğün...

Antalya’da kaçak papağan operasyonu: 16 kuşa el konuldu

Antalya’da faturasız ve bileziksiz bir şekilde papağan satışı yapan şahıs hakkında toplam 8 bin 322 lira idari para cezası uygulandı. Belgeleri olmayan 16 papağan türü kuşa el konuldu.
Antalya’nın Kepez ilçesi Tarım ve Orman Müdürlüğüne verilen şikayet dilekçesi üzerine, Yaban Hayvanı Ticareti Şefliği ve Antalya Şefliği ekiplerinin ortaklaşa yürüttüğü denetimlerde, belgeleri eksik olan toplam 16 papağan türü kuş ele geçirildi. Yapılan denetimlerde, belgelerinin (fatura, bilezikler) bulunmadığı tespit edilen 2 adet sevda papağanı ve 14 adet sultan papağanı olmak üzere toplam 16 kuş, ilgili kişiden alındı. Yapılan incelemeler sonucunda, ilgili şahıs hakkında 8 bin 322 TL idari para cezası uygulandı.
Yetkililer, yaban hayvanlarının kayıt altına alınmasının önemine dikkat çekerken, benzer olayların önüne geçmek için denetimlerin sürdürüleceğini belirtti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri