Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 12 Nisan 2025 - 14:57 Yorum: 0

Ankara’da trafik kazasında şehit olan polis son yolcuğuna uğurlandı

Ankara’da, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel’e eskortluk yapan koruma aracının tankere arkadan çarpması sonucu 40 yaşında şehit olan polis memuru İbrahim Güney son yolcuğuna uğurlandı.Kaza, dün sabah Anadolu Kara...

Ankara’da trafik kazasında şehit olan polis son yolcuğuna uğurlandı

Ankara’da, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel’e eskortluk yapan koruma aracının tankere arkadan çarpması sonucu 40 yaşında şehit olan polis memuru İbrahim Güney son yolcuğuna uğurlandı.
Kaza, dün sabah Anadolu Karayolu Çamlıdere - Gerede mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel’e eskortluk yapan koruma aracı seyir halindeki tankere arkadan çarptı. Kaza nedeniyle araç içerisinde bulunan Ankara Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru İbrahim Güney ile Cumhurbaşkanlığı personeli araç şoförü Ahmet Ülger şehit oldu. Şehit polis İbrahim Güney için Ankara Emniyet Müdürlüğünde resmi cenaze töreni gerçekleştirildi. Törenin ardından şehidin naaşı memleketi Çubuk’un Camili Köyüne getirildi. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Güney’in cenazesi Camili Köy Mezarlığında toprağa verildi. Cenaze töreninde Ankara Valisi Vasip Şahin’in yanı sıra emniyet ve jandarma personelleri ile Güney’in ailesi ve yakınları yer aldı.

Ankara’da trafik kazasında şehit olan polis son yolcuğuna uğurlandıAnkara’da trafik kazasında şehit olan polis son yolcuğuna uğurlandı
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Şenay Korkmaz
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber