Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Spor 07 Haziran 2024 - 18:04 Yorum: 0

Ampute Milli Takımı finalde

Avrupa ve dünya şampiyonu Ampute Milli Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası yarı final maçında Polonya’yı mağlup 5-1 ederek finale yükseldi.Fransa’nın Haute-Savoie kentinde düzenlenen Avrupa Şampiyonası’nda Ampute Futbol Milli Takımı, yar...

Ampute Milli Takımı finalde

Avrupa ve dünya şampiyonu Ampute Milli Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası yarı final maçında Polonya’yı mağlup 5-1 ederek finale yükseldi.
Fransa’nın Haute-Savoie kentinde düzenlenen Avrupa Şampiyonası’nda Ampute Futbol Milli Takımı, yarı final mücadelesinde Camille Fournier Stadyumu’nda Polonya ile karşı karşıya geldi. Mücadele dengeli başladı. İlerleyen dakikalarda baskısını artıran milliler, 10. dakikada ceza sahasında topla buluşan Muhammet Yeğen’in golüyle 1-0 öne geçti. 21. dakikada sağ kanattan Ömer’in yerden pasında arka direkte Rahmi Özcan topu ağlara göndererek farkı 2’ye çıkardı ve ilk yarı Türkiye’nin 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıya hızlı başlayan milliler 29. dakikada Ömer Güleryüz’ün pasında Şeyhmus Erdinç’in golüyle skoru 3-0 getirdi. 31. dakikada yine Ömer Güleryüz’ün asistinde Serkan Dereli topu ağlara gönderdi ve farkı 4’e çıkardı. 47. dakikada Polonya skoru 4-1’e getirirken, son sözü son dakikalarda Şeyhmus Erdinç söyledi ve mücadele 5-1 sona erdi. Bu sonuçla Ampute Futbol Milli Takımı finale çıktı. Ay-yıldızlılar, yarın finalde TSİ 17.00’de İspanya - İngiltere maçının galibiyle oynayacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri