Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Siyaset 22 Haziran 2024 - 12:30 Yorum: 0

Amasya Tamimi’nin 105. yıldönümü

Amasya’da milli mücadelenin bağımsızlık ateşinin yakıldığı, Kurtuluş Savaşı’nın yol haritasının belirlendiği Amasya Tamimi’nin ilan edilişinin 105. yıldönümü dolayısıyla tören düzenlendi.Saraydüzü Kışla Binası önündeki törene Amasya Va...

Amasya Tamimi’nin 105. yıldönümü

Amasya’da milli mücadelenin bağımsızlık ateşinin yakıldığı, Kurtuluş Savaşı’nın yol haritasının belirlendiği Amasya Tamimi’nin ilan edilişinin 105. yıldönümü dolayısıyla tören düzenlendi.
Saraydüzü Kışla Binası önündeki törene Amasya Valisi Yılmaz Doruk, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kemal Çakıroğlu, Belediye Başkanı Turgay Sevindi, AK Parti Milletvekili Hasan Çilez, CHP Milletvekili Reşat Karagöz, diğer yetkililer ve vatandaşlar katıldı.
Saygı duruşu yapılması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende çelenkler sunuldu. Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının “Milletin istiklalini yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır” ifadesinin geçtiği Amasya Tamimi’ni yayımlayışları temsili olarak canlandırıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri