Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Sağlık 13 Aralık 2023 - 15:44 Yorum: 0

Alzheimer Yaşam Merkezi hem hastalara hem ailelere kolaylık sağlıyor

Merkezefendi Belediyesi Alzheimer Yaşam Merkezi, hem Alzheimer tanısı konulan vatandaşlara hem de ailelerine büyük kolaylık sağlıyor.Alzheimer tanısı konulan vatandaşların sosyal yaşama uyumunu arttırmak ve bakımları konusunda yak...

Alzheimer Yaşam Merkezi hem hastalara hem ailelere kolaylık sağlıyor

Merkezefendi Belediyesi Alzheimer Yaşam Merkezi, hem Alzheimer tanısı konulan vatandaşlara hem de ailelerine büyük kolaylık sağlıyor.

Alzheimer tanısı konulan vatandaşların sosyal yaşama uyumunu arttırmak ve bakımları konusunda yakınlarına destek olmak adına Selçukbey Mahallesi’nde hizmet veren Merkezefendi Belediyesi Alzheimer Yaşam Merkezi faaliyetlerine devam ediyor. Merkezde, Alzheimer ve demans tanılı ilk ve orta evredeki hastalara psikomotor beceriler, zihinsel aktiviteler ve bedensel egzersiz çalışmaları yaptırılıyor. Aynı zamanda hasta ve hasta yakınlarına da psikolojik destek sağlanıyor. Merkezefendili büyükler ve yakınları, her türlü ihtiyaçlarının karşılandığı, hobi bahçesinden spor etkinliklerine, seminerlerden çeşitli programlara kadar birçok etkinliğin gerçekleştirildiği merkezden duydukları memnuniyeti dile getiriyor.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, ilçeye ve Denizli’ye kazandırılan bu merkezin Alzheimer tanısı konulan büyüklere ve ailelerine destek olduğunu söyledi. Her zaman büyüklerin yanlarında olduklarını belirten Başkan Doğan, “Alzheimer teşhisi konulan değerli büyüklerimize zihinsel ve bedensel egzersizler uzman eğitmenlerimiz tarafından yaptırılıyor. Büyüklerimize günlük yaşam aktivitelerini sürdürebilmesi için gereken özveriyi gösteriyoruz. Merkezefendi Belediyesi olarak büyüklerimizin sosyal yaşamlarını da renklendiriyoruz. Tüm hemşehrilerimize hizmet etme adına var gücümüzle çalışıyoruz. Büyüklerimizi bir araya getirerek onların sosyal bir ortamda bulunmalarını, keyifli vakit geçirmelerini sağlıyoruz” diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
ÇOK OKUNANLAR
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri