malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
11:32 Söğüt’teki Galatasaray taraftar grubu Ultraslan kurmak için kolları sıvadı11:32 Rusya, Ukrayna’nın Sumy şehrini vurdu: 3 ölü11:32 Bahçeli: “İstanbul Baro seçimlerinde İstiklal Marşımızı hazmedeyenlerin ort...11:30 Polis ve jandarma ekiplerince okul servisleri ile çevreleri denetlendi11:30 Simav’a jeotermal ısıtmalı 20 dekar modern sera11:30 Elebaşı Gülen’in ölümünden sonra FETÖ’de mal varlığı kavgası11:29 TEI, Türkiye’nin Millî Güçleriyle SAHA EXPO 2024’te11:29 Antalyalı motosiklet tutkunları Şehit Polis Şeyda Yılmaz adına hatıra orman...11:27 Halk Triatlonu 33. Alanya Uluslararası Triatlon Yarışması’yla geri dönüyor11:26 Savcı Yavuz Engin, "Benimle fotoğraf çektir" diyerek tehdit eden çete üyesi...11:26 Bahçeli: “Fetullah Gülen’in Türkiye’de gömüleceği toprak yoktur.”11:25 İzmir’de yayaya çarpan motosikletin 14 yaşındaki sürücüsü öldü11:25 Bahçeli: “ İstanbul Baro seçimlerinde İstiklal Marşımızı hazmedeyenlerin or...11:24 Yetişkinler ve çocuklar tiyatro ile eğlendi11:24 Aliağa Liman Başkanlığında rüşvet operasyonu11:24 Muğlalı boksör kızlardan Avrupa’da büyük başarı11:23 DSO’da Dijital Avrupa ve Ufuk Avrupa Proje Fırsatları konuşulacak11:22 Kemeraltı esnafından teröristbaşının cenazesi için bir çuval kına11:21 Başkan Çavuşoğlu; “29 Ekim coşkusunu futbol ile yaşıyoruz”11:19 Çanakkale’deki orman yangınında 2 kişi gözaltına alındı
Asayiş 22 Ekim 2024 - 09:25 Yorum: 0

Altınözü’de anız yangını

Hatay’ın Altınözü ilçesinde çıkan anız yangını itfaiye ekipleri tarafından söndürdü.Edinilen bilgilere göre yangın, Altınözü ilçesi Ziyaret Mahallesi’nde yaşandı. Mahallede bulunan bir arazide anız yangını çıktı. Anız yangınını gören v...

Altınözü’de anız yangını

Hatay’ın Altınözü ilçesinde çıkan anız yangını itfaiye ekipleri tarafından söndürdü.
Edinilen bilgilere göre yangın, Altınözü ilçesi Ziyaret Mahallesi’nde yaşandı. Mahallede bulunan bir arazide anız yangını çıktı. Anız yangınını gören vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucunda yangın söndürüldü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Nöbetçi Eczaneler NÖBETÇİ ECZANELER
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri