Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Yaşam 12 Mayıs 2024 - 11:50 Yorum: 0

Alteylül’de temizlik ekipleri 24 saat sahada

Altıeylül Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların daha rahat ve temiz ortamda alışverişlerini yapabilmeleri için ilçede kurulan üstü kapalı ve açık semt pazarlarının temizliği gerçekleştiriyor.Altıeylül Belediyesi...

Alteylül’de temizlik ekipleri 24 saat sahada

Altıeylül Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların daha rahat ve temiz ortamda alışverişlerini yapabilmeleri için ilçede kurulan üstü kapalı ve açık semt pazarlarının temizliği gerçekleştiriyor.
Altıeylül Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri günlük ve haftalık yapmış oldukları planlamalar doğrultusunda kırsal ve merkez mahallelerde temizlik faaliyetlerini sürdürüyor. Altıeylül’de her mahallede, her sokakta ve her caddede Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri gece-gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri yapılan haftalık ve günlük planlamalar doğrultusunda da temizlik faaliyetlerini sürdürürken; ilçe de bulunan üstü kapalı ve açık semt pazarlarının da temizliğini gerçekleştiriyor. Altıeylül Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kırsal ve merkez mahallelerde aktif olarak çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar arasında konteyner yıkama, pazar temizliği ve ilaçlanması, camilerin tuvaletlerinin bakımı ve çöplerin düzenli bir şekilde toplanması gibi faaliyetlerde bulunuyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri