Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Spor 25 Ağustos 2024 - 01:23 Yorum: 0

Albayrak: "İstediğimiz performansı sergileyemedik"

Konyaspor Teknik Sorumlusu Fatih Serkan Albayrak, Bodrum FK mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "istediğimiz performansı sergileyemedik" dedi.Trendyol Süper Lig’in 3. haftasında Konyaspor, deplasmanda Bodrum FK’ya 3-1 mağlup ol...

Albayrak: 'İstediğimiz performansı sergileyemedik'

Konyaspor Teknik Sorumlusu Fatih Serkan Albayrak, Bodrum FK mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "istediğimiz performansı sergileyemedik" dedi.
Trendyol Süper Lig’in 3. haftasında Konyaspor, deplasmanda Bodrum FK’ya 3-1 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Konyaspor Teknik Sorumlusu Fatih Serkan Albayrak açıklamalarda bulundu. Her iki takımın taraftarlarını tebrik eden Albayrak, "Sahadaki oyun bizi tatmin etmedi. Mücadele vardı, ama istediğimiz performansı sergileyemedik" dedi.
İkinci yarıda yapılan değişikliklerin ardından oyuna daha fazla hakim olduklarını belirten Albayrak, "Jeftovic’i savunmaya çekerek orta sahada kontrolü sağlamayı başardık. Ancak bu üstünlüğü skora yansıtamadık. Pozisyon üretmekte zorlandık, öndeki hareketliliği sağlayamadık" ifadelerini kullandı.
Rakibin adam adama oynayacağını bildiklerini söyleyen Albayrak, "Bu nedenle alan bulmakta zorlandık. İkinci yarıda mücadele vardı, ancak pozisyon üretemedik. Bodrumspor’u tebrik ediyorum, ilk galibiyetlerini aldılar" diye konuştu. Albayrak, eksiklerini bildiklerini ve bu eksikleri gidermek için çalışacaklarını da sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri