malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 10 Kasım 2023 - 15:31 Yorum: 0

Alaplı Geleceğe Nefes Oldu

Alaplı Orman işletme Müdürlüğü, ’Geleceğe Nefes’ kampanyası nedeniyle vatandaşlara Merkez Cami önünde gün boyu toplam 3 bin 511 adet ücretsiz Ihlamur ve Kestane ağacı fidanı dağıttı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlat...

Alaplı Geleceğe Nefes Oldu

Alaplı Orman işletme Müdürlüğü, ’Geleceğe Nefes’ kampanyası nedeniyle vatandaşlara Merkez Cami önünde gün boyu toplam 3 bin 511 adet ücretsiz Ihlamur ve Kestane ağacı fidanı dağıttı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan “Geleceğe Nefes” kampanyası çerçevesinde Alaplı Orman Müdürlüğü, Merkez Cami önünde vatandaşlara fidan dağıttı.
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde yapılan fidan dağıtım törenine, Alaplı işletme Orman Müdürlüğü yetkilileri ve vatandaşlar katıldı. Alaplı Orman personeli tarafından vatandaşlara kestane ve ıhlamur olmak üzere toplam 3 bin 511 adet ücretsiz fidan dağıtıldı. Alaplı Orman işletme Bölge Müdürlüğü konu ile ilgili yaptığı açıklamasında, “Bölgemizin dört bir yanında hayalleri gerçeğe dönüştürmek için, Cumhuriyetimizin 100. yılında Kutlama Etkinlikleri kapsamında 3 bin 511 adet kestane ve ıhlamur fidanı ücretsiz olarak vatandaşlarımıza dağıtıldı” denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri