Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Yaşam 06 Haziran 2024 - 18:03 Yorum: 0

Alanya’da sıcaklık araç termometresinde 50 dereceye ulaştı

Antalya’nın Alanya ilçesinde hafta başından itibaren yüksek sıcaklık etkili olurken, bazı araçların termometreleri 50 dereceyi gösterdi. Vatandaşlar sıcaktan korunmak için dışarı çıkmamayı seçerken, bazıları ise serinlemek amacıyla denize g...

Alanya’da sıcaklık araç termometresinde 50 dereceye ulaştı

Antalya’nın Alanya ilçesinde hafta başından itibaren yüksek sıcaklık etkili olurken, bazı araçların termometreleri 50 dereceyi gösterdi. Vatandaşlar sıcaktan korunmak için dışarı çıkmamayı seçerken, bazıları ise serinlemek amacıyla denize girmeyi tercih etti.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün Akdeniz Bölgesi için verdiği yüksek sıcaklık uyarısının ardından hafta başından itibaren turizm kenti Alanya’da sıcaklıklar yüksek seyrediyor. İlçedeki yüksek sıcaklık ise bir aracın termometresine yansıdı. Aracın termometresinin 50 derecede olduğu görüldü. İlçe merkezinde yüksek sıcaklıktan etkilenmemek isteyenler dışarı çıkmamayı tercih ederken, bazı vatandaşların ve çocukların da Galip Dere Halk Plajında denize girerek serinlediği göze çarptı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri