malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 25 Ekim 2024 - 16:59 Yorum: 0

Alanya’da şehitler için gıyabi cenaze namazı kılındı

Ankara’da TUSAŞ saldırısında şehit olanlar ve İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarında hayatını kaybeden Filistinliler için Alanya’da gıyabi cenaze namazı kılındı.Ankara TUSAŞ’ta önceki gün yaşanan terör saldırısında şehit olan 5 kişi...

Alanya’da şehitler için gıyabi cenaze namazı kılındı

Ankara’da TUSAŞ saldırısında şehit olanlar ve İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarında hayatını kaybeden Filistinliler için Alanya’da gıyabi cenaze namazı kılındı.
Ankara TUSAŞ’ta önceki gün yaşanan terör saldırısında şehit olan 5 kişi ve İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarında hayatını kaybeden Filistinliler için Emine Özmüftüoğlu Camii’nde gıyabi cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına çok sayıda vatandaş katıldı. Alanya Dayanışma Platformu Başkanı Sait Durusoy, ’’İki gün önce Ankara’da TUSAŞ’a düzenlenen saldırının, Siyonizm’in uşakları tarafından yapıldığını bilmeyen var mı? Maalesef bu saldırıda 5 kardeşimiz şehit düşmüş, 22 kardeşimiz de yaralanmıştır. Siyonizm’e karşı harekete geçmek için ses çıkarıp meydanları doldurmak için illaki üzerimize binlerce ton bomba mı atılması gerekiyor" dedi.
İsrail’in Filistin’e uyguladığı insanlık dışı saldırıyı değerlendiren Durusoy, "Bir yılı aşkın bir süredir soykırım altında inleyen Gazze’de her geçen gün yeni bir katliam işlenmektedir. Filistin ve Lübnan direnişi karşısında rezil olan Siyonist İsrail rejimi güçleri, içerisinde bulunduğu durumun acısını sivillerden çıkarmaktadır. Bu insanlık dışı savaşa son olarak Gazze’nin Cibali’ye bölgesinde yeni bir vahşete imza atan İsrail güçleri, 150’yi aşkın kardeşimizi şehit etmiştir’’ ifadelerini kullandı.

Alanya’da şehitler için gıyabi cenaze namazı kılındı
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri