Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 15 Nisan 2024 - 13:16 Yorum: 0

Alanya’da çöken duvarın görsel kirliliğine tepki

Antalya’nın Alanya ilçesinde turistik bir bölgede bulunan yaklaşık 80 yıllık duvarda çökme meydana geldi. Vatandaşlar duvardaki çökmenin onarılmasını isterken, yaz sezonunun yaklaşmasıyla bölgedeki yapıların bakımının yapılması çağrısında b...

Alanya’da çöken duvarın görsel kirliliğine tepki

Antalya’nın Alanya ilçesinde turistik bir bölgede bulunan yaklaşık 80 yıllık duvarda çökme meydana geldi. Vatandaşlar duvardaki çökmenin onarılmasını isterken, yaz sezonunun yaklaşmasıyla bölgedeki yapıların bakımının yapılması çağrısında bulundu.
Türkiye’nin ve Antalya’nın önemli turizm ilçelerinde Alanya’nın Kızlarpınarı Mahallesi’nde bir mesire alanında yer alan duvarda henüz bilinmeyen bir nedenle çökme meydana geldi. Özellikle yaz sezonunda yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktalarından mesire alanındaki yaklaşık 80 yıllık duvardaki taş blokların bir bölümünün yerinden oynayarak aşağıya düştüğü görüldü. Duvarın çökmesi nedeniyle herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı belirtildi. Bölgedeki bazı işletme çalışanları ise duvarın tamamen çökme tehlikesinin olduğunu ifade ederek önlem alınmasını istedi.

“Alanya’nın tarihi güzelliğine sahip çıkılmasını istiyoruz”
Bölgede işletmecilik yapan Mustafa Yıldızhan isimli vatandaş, yaklaşan yaz turizm sezonu dolayısıyla bahse konu duvarın bakımının yetkililer tarafından yapılması çağrısında bulundu. Yıldızhan, “Bu kış şiddetli fırtına ve büyük dalgaların duvarı dövmesiyle çökme oldu. Aşağıdaki ilk mandalda patlama var. Üç mandalda da çökme var. Gereken yerlerden ilgi bekliyoruz. Alanya’nın tarihi güzelliğine sahip çıkılmasını istiyoruz. Herkesin taşın altına elini koyması lazım. Alanya turizm cenneti. Herkes bu nimetten yararlanıyor. Cennet şehir Alanya’mıza sahip çıkılsın. Sezona girilmeden önce çirkin bir görüntüyle karşılaşmamak için de onarılmasını istiyoruz” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri